Ga Solar met ECON Elektrotechniek en zet de eerste stap naar een duurzamen investering

 Erg goed in de wetenschap dat u de meest efficiënte en betrouwbare zonnepanelen hebt gekozen die beschikbaar zijn, ondersteund door een toonaangevende garantie van de branche

Zet de overstap naar zonne-energie in drie eenvoudige stappen

1.Raadpleging

 

 

 

 

 

 

 

De deskundige adviseurs van Econ Elektrotechniek komen persoonlijk langs met zonne-energievoorstel op maat voor uw huis. Hierbij houden wij rekening met de optimale ligging van de panelen, zodat er ook optimaal opbrengst is. We leggen u Plan van Aanpak voor en krijgt u een scherpe offerte voor de welbekende kwaliteit van Econ Duurzaam Energie.

 

2.Installatie

 

 

 

 

 

 

 

Econ Elektrotechniek prikt een datum samen met u en onze deskundige installateur komen deze aanleggen. Einde van de dag bent u een trotste bezitter van  een zonnepanelen systeem en wekt u duurzame energie op.

 

3.Activering

 

 

 

 

 

Maak je klaar om de schakelaar om te draaien. Nadat de inspecties zijn voltooid en de laatste verbindingen zijn gemaakt met uw plaatselijke nutsbedrijf, is het tijd om te schitteren met de besparingen op Econ Elektrotechniek

 

Installatie van zonnepanelen

De zonnepaneelsystemen zijn geplaatst op een montagestructuur die het een stevige basis geeft. De richting waarin de panelen worden geplaatst wordt als essentieel beschouwd om elektriciteit op te wekken. Nederland, gelegen op het noordelijk halfrond, vereist dat de panelen worden gestationeerd op de richting Zuid. De west- of oostrichtingen werken ook aanzienlijk beter in vergelijking met het Noorden, wat moet worden vermeden.
De panelen worden in een gekantelde positie gehouden en sluiten ze goed aan bij de modules. Zonnepanelen moeten dan worden aangesloten op de MC4 universele connectoren, die werkt met allerlei zonnepanelen. De positieve en negatieve draad van de zonnepanelen moet dan worden aangesloten op de respectieve kabels van de omvormerterminal. De omvormers worden uitgeschakeld tijdens deze hele procedure.

Zodra het zonnenet is aangesloten op de omvormers, kan de hoofdschakelaar worden aangesloten. De lijnterminal die van omgekeerd met de positieve draad en de neutrale terminal met de negatieve draad wordt verbonden. De aansluitingen worden goed geïnspecteerd voordat u het hoofdvermogen inschakelt. Een meter draad vastgesteld om de overtollige energie op te wekken te controleren. Er is ook een digitaal display om toegang te krijgen tot de energieopwekking, de huidige ampère en de voedingsspanning.

Combineer zonnepanelen systeem met zonnecollectoren en ga van het gas af met deze duurzame investering! Neem Contact op met ons voor de mogelijkheden